Hidup Seorang Gayboy!!

  1. Kalau berjalan control macho even hakikat sebatu dah nampak kecatwalkannya
  2. Rambut kalau tak colour..highligt
  3. Very da latest trend in everything and every way except politics & agama
  4. Mulut memangg LAHA…*
  5. Brand cautious
  6. La QUeen rumah kedua
  7. Blue Boy rumah alternative
  8. Kalau ada jantan malatop lalu, kepala pusing 360 darjah dan asyik dok melihat jantan tu tanpa jemu
  9. Minyak wangi kalau pakai mcm sebotol sehari
  10. Buckle tali pinggang D & G, Versace la, etc
  11. Starbuck dan kedai2 minum sewaktu dengannya, tempat menunjukkan kemewahan even dalam wallet ngam2 nak bayar segelas                   minuman RM15. 95 (rumah ketiga) dan untuk memastikan duit worth every sen, lepak kat sana hampir 7-10 jam
  12. Kasut semua depan tajam2 atau persegi
  13. Pakai seluar mesit ketat nak tonjolakn bontot bubbly tu dan kebonjolan batang ( setengah tu telur aja besar, batang, ibu jari aku lagi besar)
  14. Handpone mesti ada camera, music function, latest brand dan kalau ada organizer, tak pernah lekang dari palm..ada aja dok menulis atas screen…. (tak ada life ker)
  15. Suka seni dan hiburan – damn obvious
  16. Mata mcm2 color even kulit adik beradik kaum jakun
  17. Cincin kebanyakan pakai lebih dari satu
  18. Rapat dan comfortable dgn pompuan, kalau dgn jantan terutama yang melatop rasa resah dan berpeluh
  19. Pembersih, rumah kemas dan well groomed
  20. Rajin bekerja dan creative
  21. Dalam handphone contact list, 90% nama jantan… sapew nak jawab?
  22. Sukan kegemaran bowling dan vollyball
  23. Pandai nyanyi dn menari serta kaki kareoke
  24. Kerja wajib, Sekretari, nurse dan PA, yang lain bersaing dgn pompuan demi atas nama keadilan.. hahahahahaa
  25. Pandai sembang2 dgn makcik2 dan good customer service.
  26. Suka warna2 kontrast dan terang
  27. 27. Kalau jumpa gang, tetiba gedik, cakap nowk sana, nowk sini dan patah riuk betowl…kan da pecah lobang!!!!aduh….
  28. 28. Pose mesti tetap vogue
  29. 29. Center of attiention and always seek attention
  30. 30. OBVIOUSLY- penampilan memang ketara belainan dgn org lain, tak banyak pun, sikit mesti ada
  31. Kalau kes tak ada rambut, goatee kemestian…dan color brown lagi..hahahahaa..yang hairless..they make sure the face skin color same tone with the bald head color…ala warna kulit sekata menggunakan Garnier .
  32. Pakai subang..arah betentangan dgn gay..saja nak kelirukan masyarakat..tapi ade jugak brani mati pkai blah kanan…masyarakat lagi keliru sebab apa jantan pakai subang..dah tu sebelah aja..sebelah lagi hilang ker? ngeee~
  33. Favourite Tv program Prison break, desperate housewife, gilmore girls, Oprah winfrey show, mostly deoration related programs, etc, etc
  34. Sensitive dan kuat sentap…layak lar…
  35. Artis luar negeri sah2 puja Michael Jackson,Barbra Streisand, beyonce ,mariah Carey,whitney Houston dan Celine Dion kalau tempatan sah sah Ning Baizura, CT Nurhaliza dan ziana zain….Anuar Zain, role model… Yang tak terang-terangan:

 

  • Suka sukan – bolasepaklah, tennislah tetapi ada sebab..selain minat, sebab ada udang sebalik mee maggi
  • Karektor macho habis – hakikatnya manusia, ada at least 10 % ada sifat keperempuanan
  • Suka sport2 car – tapi keta2 tu dihias dan didecorate ala2 casa impian…mcmana tu?/?
  • Berkahwin – nak coverline..
  • Ada anak – Kuasa Allah dan nasib baik ada
  • Ada awek dan siap berkepit – tapi jantan malatop lalu – aksi spontan mcm list di atas no 8. (sila semak)
  • Tk suka pondan – sebab hakikat mereka lebih pondan atas katil…kenyataan tu!!!!
  • Tak suka si lembut – sebab jealous nak keluarkan kelembutan diri tk boleh terlalu lagak macho

One response to “Hidup Seorang Gayboy!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s