DJ stations is mine ! (Jango.com)

 

haha ! tah pape lah entry aku harini , ape pun aku nak share sikit ape yang aku maksudkan dengan DJ stations is mine , actualy aku yang reka tajuk dia ni , haha ! aku nk share siktlah website yang leyh memenuhi impian pendengar2 lagu tegar yang teringin nak jadi DJ ala2 cowboy gitue , tapi tak layak , haha ! means cara nak dengar radio or  lagu2 mengikut keinginan korang ..

actually website ni , korang boleh access tanpa kena “sign up” pun da boleh dengar lagu secara free  and boleh arrange station yang korang mahukan .. website ni pon boleh cari kawan untuk nyemakkan lagi kawan2 korang yang sedia ada .  macam kat FB gak la ! so sape yg ad FB 2 , so korang tawulah cemana nak gunakan menatang ni , website ni pn ada jugak la seakan2 sama dgn FB , tapi laen sket , cemane tue ? haha ! malaslah aku nak terangkan , lau nak tahu lebih lanjut korang  usya la website ni ..

http://www.jango.com/profiles/45386601?l=0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s