Rindunya kat awak !

haha ! mesti korang tertanya tanya kan ? siapalah orang yang aku rindukan ni , actually tak ada sesiapa pun .. cuma dia ni boleh la di panggil kawan rapat ‘sesengut’ , accually da setahun kowt aku kenal dia , mungkin aku banyak luangkan masa dengan dia , dan mybe kitorang ni ada chemistry kowt ! haha , bak kata dia lah .. erm dia ni lelaki , nama dia ? bialah aku rahsiakan , aku rahsiakan ni sebab nak jaga hati semua pihak , yelah manalah tahu kan bila aku cakap nama dia , ada pihak2  yang akan menimbulkan kontroversi , dan mungkin ada juga yang akan menyalah anggapan , haha ! actualy ada kena mengena ke ? kaka , abaikan ! tak pa lah aku bagi tahu jugak nick name dia ja , actually aku panggi nama dia ‘AL’ ..

mesti korang pelikkan ? sound silly gay right ? haha !  huh !? ape ?! aku “pedulik hapa” orang nak cakap aku ni gay ka straight ka or lesbo ka “ada aku kesah?” haha ..

aku pun tak tahulah apa dah kena dengan diri aku sekarang ni , suka2 ja nak rindukan orang , haha , tapi tak salahkan ? tak salah kalau kita rndukan seseorang , mcm kita rindukan mak dengan ayah kita , haha ! (cover baek punye) ^_^v ..

cuma kebelakangan ni dia menyepikan diri , aku tahu sekarang ni minggu exam , dan aku pun ada jugak exam khamis dengan sabtu ni , dan dia pernah cakap pada aq haritu yang dia “not available” time exam ni , tp janganlah sampai off phone , aku nak call pn tak dapat , tapi aku ada jugak hantar message , but ‘delivered’ .. camane tue ? ce citae , ce citae .. haha ! mybe dia setup yang orang tak boleh call dia kowt , but he still can get a message , but aku belum pernah cuba setting phone aku bila time aku nak “not available” .. haha !

apa pun aku nak ucap “Good Luck 4 de Exam” kalau tak silap aku exam dia hari ni , tapi tak berapa pasti waktunya , kalau tak silap aku pagi ni kowt , hehe .. semua benda aku amik kesah pasai dia , gila tak haku neyh ! da macam hapa dah .. ^_~v .. aku harap sebelum cuti sem ni dapatlah aku jumpa dia kejap , nak tenung muka dia puas2 , haha ! bialah orang nak cakap aku ni apa pun , kubur pun masing2 , mybe ko amik kesah sebab kubur ko sebelah kubur aku kowt ! kakaka ..

p/s : patut ke aku bagi tahu dia yang aku rndukan dia ? adeyh ! .. rindu sangat kat dia , argh !!! … T_T

2 responses to “Rindunya kat awak !

  1. ace ce ce ce…
    siapa la tu kan? untung nyer dia..
    ko tak rindu kat aku ke? aku ade gak sangkut paut ngan “AL” ..since nama aku pon Alfalfa.. haha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s