Yeay ! asignment da hantar .. !

Pergh ! aq ase happy giler VAVI la , tak twu nak cakap ape sekarang ni , tak sia sia ja malam tadi aq “stay up” sampai kul 3 , 4 pagi , siap siap aq pon tak berbaloi sebab kene tunggu member punye pasal , “nak print sesama” .. Akhirnye aq tertido jugak , tunggu lama punye pasal , tertido sampai kul 7.15 pagi ,padahal nak hantar asignment sebelum jam 7.30 , pergh ! ..

Giler tak VAVI la kan , haha ! pagi tadi bangun2 je da pikir “FAIL la aq subject sem ni” , tak gila ko , kalau lambat hantar gerenti asignment aq kene reject , tapi nasib baeklah sempat , sebab group partner aq sangat2 memahami aq , dah siap printkan untuk part aq sekali , thanks ma pren ! muahx ! hehe .. paling tak boleh blah tadi , ada ke dah last2 minutes nak hantar , aq lupa nak attach asignment brief kat dalam asignment , nasib baek la ad lecturer subject kesayangan aq tadi dalam office , so aq try cakap bebaek ngan dia , so dia kate “its okay , i will print for you , dun worried”  .. time tu aq rase macam nak peluk2 , cium2 mulot dia , haha ! tapi tak jadi sebab dia terlalu “encem” bagi aq , wakaka ! dia lecturer kesayangan aq , suka sangat cara dia mengajar , aq harap sem akan datang dia dapat mengajar lagi ..

By the way , lepas ni aq nak tido puas2 sampai lebam bijik mata , dah la 2 , 3 hari tak dapat tido di sebabkan asignment ni ja , presentation lagi , pasni dah tak nak pikir lagi dah mende2 ni , FYI .. i have test this friday , means tomorrow , wish me luck yey ! hehe ! …

 

2 responses to “Yeay ! asignment da hantar .. !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s