Perjalanan hidupku adalah satu anugerah dari ALLAH swt ..

Assalamualaikum wbt ..

Bersua kembali bersama saya di blogger terkini 27 March 2012 , hehe .. dah macam DJ radio je , korang mesti tertanya2 “Kenapa MOOD saya happy kan kan kan ?” Yela .. tak kan semua post nak buat cerita sedihkan , nanti mesti ada suara2 sumbang cakap “Eh ! dia ni sengaja nak buat publisiti murahan ke apa , setakat nak minta simpati baik tak payah la kan ..” Dan2 je , pehtu dah down sekejap kan , haha .. Okay lah , so far selepas apa yang dah berlaku pada aku sejak kebelakangan ni , banyak yang aku dah belajar tentang hidup berdikari , so serba serbinya memang sendirilah , makan sendiri , hidup sendiri , juga tanpa “mereka” disisi , maksudnya bukan nak kata aku ni “Home Alone” .. Cuma aku dah membawa diri aku ni ketahap yang aku inginkan dulu dan cuba untuk melupakan kisah2 lalu yang penuh dengan kepahitan , cuma itulah setiap yang berlaku itu bukan sia2 , Allah swt beri kita ujian supaya kita sedar dari lamunan mimpi2 yang tak sepatutnya dan di ingatkan pada diri saya sendiri “setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya” .. Perjalanan 1000 batu itu bermula dari satu langkah .. Opss ! Laungan azan pun dah berkumandang , nantikan cerita “Kisah Hidupku” pada entri baru ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s