New bracelet.. XOXO

Bracelet 1

Bracelet 1 : RM15 per each !

Bracelet 2

Bracelet 2 : Cantik tak ? cadang nak bagi at someone ^^,

Tadi sempat jugak la aku singgah Terminal One , cadangnye nak pergi toilet je , tapi ternampak pulak ada brader ni jual benda ni , nampak macam cantik , try pakai pun nampak cute sangat , terfikir jugak “Ni kalau buat bracelet couple pun okay jugak” , so tanye brader tu harga dia , harga asal RM18 , try mintak kurang tak boleh , so beli la dua dia kata boleh dapat kurang , total RM30 , yang aku beli ni colour purple and blue , haha.. Okay la kowt , cadang nak bagi satu at someone special , haha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s